Ingyenes Online Aprohirdetesek

IIngyenes Online Apróhirdetések - egy konnyen hasznalhato, képpekkel illusztrálhato forum internettes ingatlan, auto, adas, vetel, tarskereses, munkahely kereses-kinalat, esemenyek meghirdetese stb. a Vilag Magyarsaganak a szolgalataban. Kulcsszavak: apro, hirdetes, reklam, marketing, magyar, magyarorszag, Hungary, Erdely, Transylvania, Felvidek, Ujvidek, Vajdasag, Szekely, Budapest, Pest, Buda, Szeged, Kolozsvar, Varad, Pozsony, Vasarhely, Miskolc, Pecs,
Informaciok az Yahoogroups-on hostolt "Aprohirdetes" levelezesi lista helyes hasznalatahoz:

Elonye a tobbi Ingyenes Apróhirdetés szolgaltatasokkal szemben hogy a hirdetes csatolt keppel illusztrálhato, valamint ugy a 'web'-en mint emailbe elerheto. Amennyiben tagja vagy a listanak es hirdetest akarsz feltenni, elegseges egy emailt kuldeni es maris - jelen pillanatban  mar -  tobb mint 440 emailcimre jut el a hirdetesed. Ugyanakkor, konnyen attekintheted a hirdeteseket amelyek emailbe lesznek kikuldve, beallitastol fuggoen "Napi Gyujto" formaba vagy a "Hirdetes Pillanataba". Ha a weblapos format szereted konnyen atnezhetok a hirdetesek az "Aprohirdetes" weblapjan.  

! Figyelem ! A lista csak Aprohirdeteseknek keszult. Mindannyian azert iratkozunk fel mert vasarolnank, eladnank, elcserelnenk, keresunk valakit-valamit vagy eppen nepszerusiteni szeretnenk a weblapunk vagy egy esemenyt. Azonnali kizarast eredmenyez mindennemu visszaeles. Perverz, tragar, kozizlest serto, szidalmazasokat tartalmazo leveleket felkuldo tagokat azonnal kizarom!

Kerem, a hirdeteshez csatolt kep(ek) nagysaga ne haladja meg a 60 KB-ot!

Feliratkozas - ures level a -  Aprohirdetes-subscribe@yahoogroups.com -ra majd kuld vissza (REPLY) az angol nyelvu, feliratkozast konfirmalo levelet.

Hirdetesek felkuldese  - Aprohirdetes@yahoogroups.com - csak ha tagja vagy a listanak es csak arrol az emailcimrol amellyel feliratkoztal! 

A listarol valo leiratkozashoz - ures level a - Aprohirdetes-unsubscribe@yahoogroups.com - ra, majd kuld vissza (REPLY) az angol nyelvu, felmondast konfirmalo levelet!

Atkapcsolas napi gyujto modba -ures level -  Aprohirdetes-digest@yahoogroups.com - ra

Atkapcsolas azonnali level modba - ures level - Aprohirdetes-normal@yahoogroups.com -ra

Level a moderatornaklevi.f@softhome.net 

Tul sok levelet kapsz? Keresre atallitom a cimed "Web Only" modba! Tovabbra is teljes jogu tag maradsz, hirdeteseket kuldhetsz a listara viszont a hirdetesek elolvasasahoz meg kell latogasd a http://groups.yahoo.com/group/aprohirdetes weblapot!

A fenti bealitasok megtehetok az "Aprohirdetes" weblapjan:  http://groups.yahoo.com/group/aprohirdetes, azonban ez feltetelezi hogy tagja leszel az Yahoogroups-nak! 

 

Nepszerusitsd az Aprohirdetes levelezesi listat !  Ha tobben vagyunk a te hirdetesed is tobben olvassak! Helyezd a “weblapod” aljara az alabbi kis kodot es ezaltal te is megismertetheted ezt az uj szolgaltatast.

Figyelem! az "aproX.gif" tagban az X-et a banner elott talalhato szammal helyettesitsd!

<td align="center"><a target="_blank" href="http://www.levif.net/apro"><img border="1" src="http://www.levif.net/apro/aproX.gif" width="408" height="60"></a>

 

1.,
2.,
3.,
4.,

 

| Elso Lap 

| Targu Mures / Marosvasarhely 

| New York  | Domain Nev Bejegyzes  | Aprohirdetes  | Coin/Currency Collection |

 | "Uzlet az Interneten" Levelezolista |

Transylvania.info - Erdelyi vonatkozasu weblapok

 | Transylvania.info - Erdélyi vonatkozású weblapok  |

 

 

web.hirlap.com Web - Hirlap
www.hirlap.com

Numero7.com Banner Plus

 

Most recent update: Saturday, October 12, 2002